Datingsite eDarling » Online dating voor singles met niveau.

eDarling.nl

Op de Raadgever-pagina voorziet eDarling u van nuttige en onderhoudende informatie met betrekking tot de volgende onderwerpen: relaties, liefde en het zoeken naar een partner. Speciaal voor onze klanten is het zogenaamde “Succesplan” in het leven geroepen.
3 goede redenen… …om te kiezen voor eDarling:

►  Wetenschappelijk onderbouwde partnervoorstellen
►  Anonimiteit en veiligheid
►  Klantenservice per chat, e-mail en telefoon

Hoe werkt eDarling? Leer het hier eDarling-handboek.

Bewezen succes

Wereldwijd hebben we het vertrouwen gewonnen van meer dan 13 miljoen single mannen en vrouwen, en gezamenlijk brengen we gemiddeld 2.000 nieuwe koppels per maand succesvol samen. Bent u ons nieuwe succesverhaal?

‘Ik ben erg gelukkig met Leander. Voor mijn gevoel heb ik weinig gebruik gemaakt van de site, maar door jullie partnervoorstellen heb ik toch heel snel de ware gevonden.’ – Marjan&Leander

‘Mijn leven is nu niet meer leeg en ieder moment van de dag denk ik aan haar. Samen gaan we oud worden.’ – Aleida&Bart

‘Ik had nooit verwacht dat ik de man van mijn leven hier tegen zou komen!’ – Leen&Ksenia
Deskundig datingadvies

De Raadgever biedt waardevol advies om u te helpen op het gebied van Dating, het Singleleven en Relaties. Bent u een vrouw die een man zoekt, wilt u advies voor het onderhouden van een lange afstandsrelatie of heeft u hulp nodig bij het creëren van uw profiel, laat u dan informeren door onze deskundigen!
Veilig online daten

Een nominatie voor ‘Website Van Het Jaar’ in 2013 en 2014 in de categorie ‘Dating’, heeft er mede toe geleid dat alleenstaanden uit heel Nederland vertrouwen op onze service. Wij doen er alles aan om de veiligheid en toegankelijkheid te waarborgen. Uw persoonlijke gegevens worden goed beschermd en zijn vanzelfsprekend niet zichtbaar voor derden. De aansluiting bij het Keurmerk Veilig Daten en het Certificaat Thuiswinkel Waarborg garanderen transparantie, veiligheid en klantvriendelijkheid van en voor onze leden.

De handmatige controle van profielen en het niveau van onze leden maakt eDarling een betrouwbare datingsite. De persoonlijke benadering en het geavanceerde model waarvan wij gebruik maken, helpen u bij het zoeken naar uw droompartner in Nederland:

Gratls aanmelden